İzmir depreminde ölenlerin sayısı 25'e yükseldi

İzmir'de dün meydana gelen 6,6 şiddetindeki deprem büyük hasara neden oldu. Depremin ardından tüm Türkiye'nin duaları İzmir'le olurken, yurdun dört bir yanından İzmir'e yardım gönderilmeye başlandı.

İzmir depreminde ölenlerin sayısı 25'e yükseldi

İzmir Seferihisar açıklarında meydana gelen depremde son verilere göre 25 kişi öldü, 831 kişi de yaralandı. Kentte yıkılan 8 binada arama ve kurtarma çalışmaları sürüyor.İzmir Seferihisar açıklarında meydana gelen depremde son verilere göre 25 kişi öldü, 831 kişi de yaralandı. Kentte yıkılan 8 binada arama ve kurtarma çalışmaları sürüyor.

YENİ BİNALAR DA YIKILDI

Sosyal medyada da İzmir'de yıkılan binalara ilişkin birçok görüntü ve video paylaşılıyor. Gelen görüntüler, depremin etkisini gözler önüne seriyor. Şiddetli sarsıntıda birçok bina yıkılırken, yıkılan binalar arasında yeni yapılmış henüz birkaç yıllık olan binaların da olması dikkatlerden kaçmadı.

SORUMLULAR CEZALANDIRILMALI

Yıkılan yeni binaların yapımında görev alan sorumlulardan hesap sorulması isteniyor. İhmalin olup olmadığı araştırılması gereken bu binalarla ilgili yetkililerin en yakın sürede araştırma yapıp sorumlulara gerekli cezaların verilmesi bekleniyor.

Evrim Hüsem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER