Bodrum’da doğa kazanacak

Bodrum’da doğa kazanacak sloganıyla başlatılan çevre temizliği kampanyasına ünlü isimlerin de katılımıyla Gümbet Koyu’nda devam edildi.

Bodrum’da doğa kazanacak

İnsanların küçük yaştan çevre bilinci ve doğa sevgisiyle yetiştirilmesi gerektiğini savunan Sertap Erener, “Biz toplarız ama yarın burası yine aynı böyle olacak” dedi. Yonca Evcimik de, “Biz bireysel olarak insanları uyarıyoruz ancak genel anlamda bir eğitim sorunu var. Oysa başka Bodrum yok” ifadelerini kullandı.

ÜNLÜ SANATÇILAR DA KATILDI

Bodrum Belediyesi’nin “Bodrum’da Doğa Kazanacak” sloganıyla başlattığı uzun soluklu çevre temizliği kampanyası ünlü isimlerin de desteğiyle devam ediyor. Ekiplerin, ‘MisGibi1Bodrum’ grubuyla Gümbet Koyu’nda gerçekleştirdiği etkinliğe Bodrum’da yaşayan sanatçılar Sertab Erener, Yonca Evcimik ve Özgür Aras da katıldı.

ÇÖPÜNÜZÜ DOĞAYA BIRAKMAYIN

Başkan Yardımcısı Tayfun Yılmaz, Türkiye’deki bin 392 belediye içinde en çok çöp çıkaran 52’nci belediye olduklarını söyledi, “Yarımada genelinde günlük üretilen çöp miktarı yaklaşık 410 ton. Bodrum, Türkiye’nin en güzel kentlerinden biri. Nerede olursak olalım, çöpümüzü doğaya bırakmayalım” çağrısında bulundu.

ÇORBADA TUZUMUZ BULUNSUN

MisGibi1Bodrum Grubu’ndan Safiye Özuygun ise, “Bu iş tabii ki çorbada bizim de tuzumuz bulunsun diye, ama vatandaşlar olarak bize çok büyük görev düşüyor. Belediyemizi desteklemek için herkesin yapacağı bir şey var, herkes her gün bir torba çöp toplasa Bodrum tertemiz olur” görüşünü dile getirdi.

Evrim Hüsem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER