Kamu birimlerine Çevre Mühendisi alımı

Kamu kurumu için personel alımı iş ilanları yayınlanmıştır. Yayınlanmakta olan memur alımı ve işçi alımı ilan bilgilerinde Muğla Marmaris belediyesi kendi birimlerinde çalıştırılmak üzere 1 adet Çevre Mühendisi alımı yapacaktır.

Kamu birimlerine Çevre Mühendisi alımı

Kamu Birimlerine Çevre Mühendisi Alımı

Kamu kurumu için personel alımı iş ilanları yayınlanmıştır. Yayınlanmakta olan memur alımı ve işçi alımı ilan bilgilerinde Muğla Marmaris belediyesi kendi birimlerinde çalıştırılmak üzere 1 adet Çevre Mühendisi alımı yapacaktır.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Marmaris belediyesi Çevre Mühendisi Alımı ilanı son başvuru tarihi 15.04.2021 olarak açıklanmıştır.

Başvuru yapmak isteyen kişilerin aşağıda yazılı bulunan kurum adresine şahsen başvuru yapmaları gerekiyor.

Aşağıda resmi ilanın belgesi bulunmakta.

Lütfen dikkatli bir şekilde inceleyiniz.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI NELERDİR

1 – Marmaris belediyesi çevre mühendisi ilanına başvuracak bütün bay ve bayan vatandaşların Türk vatandaşı olması gerekmekte.

2 - Marmaris belediyesi çevre mühendisi ilanına başvuru işlemi yapmak isteyen bütün şahısların kamu haklarından mahrum olmaması gerekiyor.

3 - Marmaris belediyesi çevre mühendisi ilanına başvuracak tüm şahısların affedilmiş olsalar dahi devletin ve ülkenin güvenlik işlemine karşı her hangi bir suç işlememiş olması lazım.

4 - Marmaris belediyesi çevre mühendisi ilanına başvuru işleminde bulunmak isteyen bütün kişilerin devletin Anayasal düzeni yıkmaya çalışmak ve devletin işleyişine karşı suçlar işlememiş olması gerekiyor.

5 - Marmaris belediyesi çevre mühendisi ilanına başvuru işleminde bulunmak isteyen bütün kişilerin kadrolar için aranmış diğer başvuru özelliklerini taşıması gerekmekte.

6 - Marmaris belediyesi çevre mühendisi ilanına başvuru yapacak olan şahısların duyurusu yapılmış olan kadrolar için mezun olunan okullar nedeni ile eğitim şartını taşıması gerekiyor.

7 - Marmaris belediyesi çevre mühendisi ilanına başvuru işleminde bulunacak olan şahısların Yapılacak olan Güvenlik Soruşturmalarının ve Arşiv Araştırmalarının sonuçlarının olumlu olması gerekmekte.

8 - Marmaris belediyesi çevre mühendisi ilanına başvuru işleminde bulunacak bütün şahısların yasa dışı örgütlerin propagandasını yapmamış olması gerekiyor.

9 - Marmaris belediyesi çevre mühendisi ilanına başvuru yapmak isteyen vatandaşların yasadışı örgütler ile eylem birliği içinde bulunmamış olması gerekiyor.

ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

1. Marmaris belediyesi çevre mühendisi ilanına başvuru işleminde bulunacak olan bütün adayların Kimlik kartının aslı ya da kurum tarafından onaylanmak için fotokopisi gerekiyor.

2. Marmaris belediyesi çevre mühendisi ilanına başvuru işlemi yapmak isteyen bütün adayların Diploma belgelerinin aslı ya da noter üzerinden onaylı örneği ya da e-devlet üstünden alınmış olan barkotlu olan mezuniyet belgesi gerekiyor.

3. Marmaris belediyesi çevre mühendisi ilanına başvuru yapmak isteyen bütün tüm insanların Yabancı Okullardan mezunların Denklik Belgesinin aslı ya da noter tarafından onaylı örneği gerekiyor.

4. Marmaris belediyesi çevre mühendisi ilanına başvuru işleminde bulunmak isteyen bütün erkek Aday kişilerin askerlik ile bağı bulunmadığına ait resmi beyanı lazım.

5. Marmaris belediyesi çevre mühendisi ilanına başvuracak bütün bay ve bayan adayların işlerini sürekli şekilde yapmalarına engel olabilecek bir durumu olmadığına ait resmi beyan gerekmekte.

6. Marmaris belediyesi çevre mühendisi ilanına başvuru yapacak olan bütün insanların biyometrik fotoğrafı gerekiyor ve bir taneside forma yapıştırılması gerekiyor.

KAYNAK: KAMU PERSONEL ALIMI

Evrim Hüsem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER