İSKENDERUN BELEN ARASINDA KORKUNÇ ORMAN YANGINI

Hatay’da orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı

Gelen son dakika bilgisine göre, Hatay’da ortaya çıkan yangın yerleşim yerlerini tehdit ediyor. Yaklaşık 4-5 kilometrelik alanı geçtiği belirtilen yangının Hatay’ın İskenderun ve Belen ilçeleri sınırındaki Sarımazı Mahallesi’nde, yerleşim yerlerine yakın bir yerde ortaya çıktığı belirtildi. Bu noktada, Hatay’daki yangın ile ilgili son durumu merak eden vatandaşlar ‘Hatay yangın son dakika’ araştırması gerçekleştiriyor.

Hatay'da bugün meydana gelen orman yangını, yerleşim yerlerindeki hayatı ciddi bir şekilde tehdit ediyor. Hatay'ın Belen ve İskenderun ilçelerine yakın yerde gerçekleşen yangın, 2 mahalleye sıçradı. Havadan ve karadan müdahalelerin sürdüğü yangın henüz söndürülebilmiş değil. Bazı yerleşim yerleri emniyet güçleri tarafından tedbir amaçlı tahliye edilirken, bir bina ile önünde duran araçlar yangın nedeniyle zarar gördü. Haberimizin içerisinden 'Hatay yangın'ı ile ilgili son dakika haberlerini bulabilir, son durum hakkında fikir sahibi olabilirsiniz…

HATAY'DA KORKUTAN YANGIN! ORMAN YANGINI MAHALLEYE SIÇRADI

Hatay'da ortaya çıkan yangın, çevrede yaşayan vatandaşların hayatını ciddi şekilde tehdit ediyor. Güvenlik güçlerinin havadan ve karadan müdahaleleri devam ederken, emniyet güçleri tedbir amaçlı bazı binaları boşalttı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER