Haydi Türkiye Bisiklete' projesinin ilk toplantısı İzmir'de gerçekleşti

WRI Türkiye Sürdürülebilir Şehirler’in AB destekli “Haydi Türkiye Bisiklete” projesinde öncü kent seçilen İzmir'de ilk toplantı gerçekleşti. Bisikletli ulaşımı yaygınlaştırmak için iletişim kampanyası geliştirmek üzere eğitim yapıldı. Yapılan eğitime İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ve bisiklet konusunda çalışan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Mart veya Nisan 2020’de ise belediyeler geliştirdikleri iletişim kampanyalarını hayata geçirecek.

Haydi Türkiye Bisiklete' projesinin ilk toplantısı İzmir'de gerçekleşti

WRI Türkiye Sürdürülebilir Şehirler’in AB destekli “Haydi Türkiye Bisiklete” projesinde öncü kent seçilen İzmir, 18-19 Eylül tarihlerinde ilk strateji iletişim eğitimine ev sahipliği yaptı. Bisikletli ulaşımı yaygınlaştırmak için iletişim kampanyası geliştirmek üzere yapılan eğitime İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ve bisiklet konusunda çalışan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

İzmir’den sonra Eskişehir ve Lüleburgaz’da da gerçekleştirilecek stratejik iletişim eğitimlerinin ardından iki aylık mentorluk süreci başlayacak ve  bisikletli ulaşımla ilgili her kente özel iletişim kampanyaları geliştirilecek.

Evrim Hüsem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER