Caddebostan Sahili'nde çirkin manzara!

Sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesiyle Caddebostan Sahili'ne akın da başladı. Bu sabah sahildeki görüntü ise 'bu kadar da olmaz' dedirtti. Sahile bırakılan çöpler, hijyenin öneminin arttığı şu günlerde korku yarattı.

Caddebostan Sahili'nde çirkin manzara!

Yeni normal hayatın başlaması ve sokağa çıkma kısıtlamasının sona erdiği bu dönemde, sahile akın eden vatandaşların bıraktıkları çöpler insanları isyan ettirecek noktalara getirdi. Bu sabah sahile spor yapmaya gelen vatandaşlar, yerlere atılan çöpleri görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler. 

"Temiz hava solumak istiyoruz"

Sahilde spor yapmaya gelen vatandaşlardan biri duruma tepki göstererek, "Biz genelde arkadaşlarla hafta sonları burada koşuyoruz ama çöp çok uzun yıllardır sıkıntı. Hafta sonları çok piknik yapanlar oluyor. Fakat çöplerini atmıyorlar. Çöpler dolu dolu oluyor. Herhalde tam toparlanamıyor mudur, nedir? Kargalar gelip parçalıyor. Şişeler kırılıyor. Biz bu görüntülerden rahatsızız. Görmek istemiyoruz. Temiz hava solumak istiyoruz. Pis kokular yapıyor. Herkes temiz olursa her yer için aynı şekilde ama burası yoğun talep gören bir yer. Onun için temiz olunmasını istiyoruz. Herkese buradan söylüyorum, yediklerini ve içtiklerini konteynere atsınlar ya da alıp götürsünler. Manzara çok güzel, deniz var, yeşillik var. İkisi bir arada. İnsanlar spor yapıyor ama güzel manzarayı bu pis durum kötüleştiriyor. Bunu kimsenin görmek istediğini düşünmüyorum. Onu düşünmeden insanlar çöplerini bırakıyorlar. Ama biz sabah erken geldiğimiz için görüyoruz ama görmek istemiyoruz gerçekten. Hijyenik bir şey değil, şu dönemde özellikle insanların ağızlarından içip çıkarttıkları şeyleri ortalıklara saçması. Şu dönemde sonrası için daha hijyenik olursak çok iyi olur" diye konuştu. 

Evrim Hüsem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER