İzmirliler fuara koştu

88. kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı, doldu taştı. Binlerce İzmirli, stantları dolaştı, farklı yörelerin yemek kültürünü tattı, etkinliklerle gönüllerince eğlendi

İzmirliler fuara koştu

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde İZFAŞ’ın düzenlediği, 88. İzmir Enternasyonal Fuarı, ziyaretçi akınına uğradı. Stantları dolaşan, farklı illerin yemek kültürünü keşfeden vatandaşlar, konserler ve etkinliklerle doyasıya eğlendi.

Vatandaşlar, paraşüt kulesinden, kitap sokağına, sokak gösterilerinden çim konserlerine kadar birçok etkinlikle eğlenceli dakikalar yaşadı. Fuar denince akla ilk gelen programlardan olan lunapark yoğun ilgi gördü. Bilet gişelerinin önünde uzun kuyruk oluştu.

Türk bayrağı dağıttılar

İzmir Enternasyonal Fuarı’nda 3 No’lu holde ziyaretçilerini ağırlayan Bayraklı Belediyesi, Smyrna Antik Kenti temalı standıyla dikkat çekti. Zeybek gösterileri ve çocuklar için aktivitelerin de yer aldığı stantta, heykel atölyesinin Amazon kadını canlandırması beğeni topladı. Başkan Serdar Sandal, 88’inci yıla özel hazırlanan hediye paketleri ve Türk bayrağı dağıttı.

Eğlence sürecek

Fuarın vazgeçilmezlerinden Çim Konserleri hız kesmeden devam ediyor. İzmir’in kurtuluşu 9 Eylül’de ise, yok olan ağaçların tekrar var olmasına destek için ‘İzmir Tek Yürek Dayanışma Konseri’ düzenlenecek. Saat 18.30’da başlayacak konserde, pek çok sanatçı yer alacak. 10 Eylül’de İspanyol müzisyen Ara Malikian, 11 Eylül’de Yeni Türkü, 12 Eylül’de Onur Akın, 13 Eylül’de Edis, 14 Eylül’de ise Simge Sağın sevenleriyle buluşacak. Kapanışı günü ise Serkan Kaya şarkılarıyla Çim Konserleri’nde olacak.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2019, 01:34

Evrim Hüsem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER