İzmir Enerji Zirvesi'19, 23-24 Şubat Tarihlerinde Düzenlenecek

Etkinlikte, rüzgar, güneş, biyokütle, enerji ekonomisi, güç sistemleri ve elektrikli araçlarla ilgi yaşanan gelişmeler, panelistler tarafından katılımcılarla paylaşılacak

İzmir Enerji Zirvesi'19, 23-24 Şubat Tarihlerinde Düzenlenecek

1991 yılından beri Ege Üniversitesi'nde faaliyetlerine devam eden, insanlık için gelişmiş teknoloji mottosuyla Ege Üniversitesi'nde değer üreten bir öğrenci topluluğu olan IEEE EGE, farklı mühendislik dallarından 7 komitesiyle her alanda etkinlikler ve teknik projeler üretmeyi sürdürüyor. IEEE EGE'nin bu yılki ilk etkinliği İzmir Enerji Zirvesi'19 olacak.

IEEE EGE Power and Energy Society tarafından organize edilen İzmir Enerji Zirvesi’19 Şubat ayında düzenlenecek. İlki 2017 yılından düzenlenen ve 2018’de devam ederek büyük kitlelere ulaşan etkinlik 23-24 Şubatta tarihleri arasında 3’üncü kez kapılarını ziyaretçilerine açacak. Geçtiğimiz iki seneye göre bu yıl ki etkinlik farklı bir konseptle katılımcıların karşısına çıkacak. Etkinliğin ilk günü seri oturumlar halinde konferans ve panellerle geçecek. İkinci günü ise enerjinin farklı alanlarında paralel eğitimler verilip katılımcılar kontenjan dahilinde tercih ettikleri eğitimlere katılabilecekler.

Etkinlikte, rüzgar, güneş, biyokütle, enerji ekonomisi, güç sistemleri ve elektrikli araçlarla ilgi yaşanan gelişmeler, panelistler tarafından katılımcılarla paylaşılacak.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2019, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER