İzmir'de üç ayrı noktada yangın paniği!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde Beyler Mahallesi yakınlarında çıkan yangın kontrol altına alınırken bu kez Doğanbey mevkiinde ve Menderes Görece'de iki yangın çıktı. Buradaki yangınlara ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor.

İzmir'de üç ayrı noktada yangın paniği!

Seferihisar ilçesine bağlı Beyler Mahallesi’nde saat 11.20 sıralarında bir orman yangını çıktı.

Yangına İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekiplerin; 6 helikopter, 2 uçak, 13 arazöz ile müdahale ettiği öğrenildi.

Yangında ormanlık alanda bulunan bir eve sıçrayan alevler nedeniyle de ev kullanılamaz hale geldi. Alevleri kontrol alma çalışmaları sürerken, çalışmaların iyiye gittiği bildirildi.

Bir yangın da Doğanbey'de

Ekiplerin Beyler mevkiindeki çalışmaları sürerken bir yangın da Doğanbey Mahallesi yakınlarında bulunan makilik alanda çıktı. 13.20 civarında çıkan yangına yine İzmir Orman Bölge Müdürlüğü, 7 helikopter ve 6 uçakla havadan, 30 arazözle karadan söndürme çalışmaları başlattı.
Alevleri kontrol altına alma çalışmaları sürüyor. 

Üçüncü yangın Menderes'te

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Menderes Görece'den yangın ihbarı aldıklarını ve Beyler mevkiindeki ekiplerin bu bölgeye geçtiğini açıkladı.

Soyer, "Seferihisar Beyler Köyü yakınlarında çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Yangına OGM ve itfaiye ekiplerimiz müdahale etti, köye sıçramasını engellendi. Dört ev zarar gördü. Bu yangının dumanı tüterken, Menderes Görece'den ihbar aldık. Ekiplerimiz oraya geçiyor" dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER