Seferihisar korkuttu

Bir orman yangını haberi de İzmir’in Seferihisar ilçesinden geldi. İlçede 2 saat arayla 2 farklı yerde çıkan orman yangını korku dolu anlar yaşattı.

Seferihisar korkuttu

İzmir’in Seferihisar ilçesinde dün saat 11.30 sıralarında Beyler Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Yükselen dumanları fark eden mahallelilerin ihbarı üzerine bölgeye 10 helikopter, 6 uçak ve 30 arazöz, 6 su tankeri ve 7 dozer ile çok sayıda orman işçisi sevk edildi. Söndürme çalışmaları devam ederken 13.30 sıralarında Doğanbey Mahallesi’ndeki ormanda bir yangın daha başladı. 6 uçak, 7 helikopter ve 30 arazöz Doğanbey Mahallesi’ne kaydırılarak, alevlere müdahale edildi.

EVLER KÜL OLDU

Alevler park halindeki 3 otomobile ve Talih Yılmaz’ın evine sıçradı.Yılmaz’ın bahçesindeki kümesinde bulunan horozlar da telef oldu. Beyler Mahallesi’ndeki yangın 7 saat, Doğanbey Mahallesi’ndeki ise 5 saat sonra kontrol altına alındı. Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, her iki yangında toplam 3 ev, 4 otomobil ve 1 bekçi kulübesinin zarar gördüğünü söyledi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER