Geleceğe Nefes Ol kampanya başvurusu ücretli mi?

Ülkemizi daha yeşil topraklara kavuşturan Geleceğe Nefes Ol başvurusu sosyal medyada yoğun ilgi görüyor. Son zamanlarda ortaya çıkan orman yangınları ile zarar gören doğa için yeniden ağaçlandırma konusunda yapılan proje kapsamında 83 milyon Fidan'ın Türkiye'nin 81 ilinde buluşturulması bekleniyor. Kasım ayında online olarak katılım sağlanan kampanyada isteyen fidan sahiplenebilecek isteyen ise fidan bağışında bulunabilecek. Peki Geleceğe Nefes Ol başvurusu nasıl yapılır? Geleceğe Nefes Ol kampanyası katılım belgesi nasıl alınır, fidan sahiplenme ücretli mi?

Geleceğe Nefes Ol kampanya başvurusu ücretli mi?

Geleceğe Nefes Ol başvurusu gelecegenefes.com adresi üzerinden yapılıyor. Aşağıda bulunan linke tıklayarak fidan sahiplenme veya fidan bağışı yapmak sadece birkaç dakikanızı alacak. Ancak yapılacak tek bir bağışın bile geleceğe nefes olacağını unutmamak gerekiyor. Siteye girdikten sonra eğer var olan fidanlardan sahiplenmek istiyorsanız tek yapmanız gereken fidan sahiplen butonuna tıklamak sonrasında adınız, e-posta adresiniz ve sahiplendiğiniz fidanın dikileceği yeri seçmeniz yeterli olacaktır.

KATILIM BELGESİ NASIL ALINIR?

Kampanyaya katılım belgesi almak için "gelecegenefes.com" adresine giderek buradan dilediğiniz ili seçebilir ve fidan sahiplendiğiniz ili seçtikten sonra ad soyad ve mail adresinizi girerek katılım belgenize ulaşabilirsiniz.

GELECEĞE NEFES OL KAMPANYASINA BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

Türkiye'de eş zamanlı olarak Geleceğe Nefes Ol 11 Kasım Çarşamba günü başlayacak. Geleceğe Nefes kampanyası katılımı ise ücretsiz gerçekleşiyor.

Evrim Hüsem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER