Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "234 milyar liralık iş yaptık. 17 yılda köprüler, hastaneler, millet bahçeleri, yollar, 234 milyar liralık iş yaptık. Bundan sonraki süreçte de yapmaya devam edeceğiz." dedi.
Bakan Kurum, Sancaktepe İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen sahur programında gençlerle bir araya geldi.
Burada yaptığı konuşmada, gençlere, dünyanın en güzel şehirlerinden birinde yaşadıklarını hatırlatan Kurum, "Siz bu şehrin sokaklarında gezerek, müzelerinde vakit geçirerek, tarihe tanıklık ediyorsunuz. İstanbul, dünyanın merkezi olduğu gibi, İslam'ın da kadim başkenti, ecdadımızın da bize bıraktığı yadigardır. Osmanlı'nın, Selçuklu'nun yadigarı, o yüzden bu şehre hizmet etmek, bu şehri inşa etmek, sadece ülkemize değil, tüm cihana, tüm mazlum coğrafyaya hizmet etmektir." dedi.
İstanbul sadece bizi ilgilendirmiyor, tüm coğrafyayı ilgilendiriyor. O yüzden şu anda bulunduğumuz 'Gönül Sofrası'nı herkese açmak zorundasınız. 234 milyar liralık iş yaptık. 17 yılda köprüler, hastaneler, millet bahçeleri, yollar, 234 milyar liralık iş yaptık. Bundan sonraki süreçte de yapmaya devam edeceğiz."
Kurum, sözlerini şöyle sürdürdü: 
"Şunu çok net bir şekilde bilin ve o gücü de arkanızda hissedin. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak, vatandaşlarımıza bizim yetkilerimiz dahilinde vermeniz gereken ne söz varsa, Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımızla istişare etmek suretiyle bu sözleri bizim adımıza vatandaşlarımıza verebilirsiniz. Bunların takiplerini de inşallah beraber yapabiliriz. Gönül belediyeciliğini herkese anlatmak zorundayız." 

 

Evrim Hüsem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER