Greta’dan Trump’a ayar: Sakinleş Donald!

İsveçli iklim aktivisti Greta Thunberg, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi adayı Donald Trump’ın “Sayımı durdurun” çağrısına “Sakinleş Donald” paylaşımında bulundu.

Greta’dan Trump’a ayar: Sakinleş Donald!

ABD’nin 46. başkanını belirleyecek 59. başkanlık seçimleri tüm dünya tarafından büyük bir merakla izleniyor. Herkes oy sayımının bitmesini ve başkanlık yarışında ipi göğüsleyecek adayın kim olacağını öğrenmek için adeta saatleri sayıyor. İsveçli iklim aktivisti Greta Thunberg ise, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi adayı Donald Trump “sakin ol” çağrısında bulundu. Thunberg, yaptığı paylaşımda “Çok saçma, Donald öfke problemi üzerinde çalışmalı. Sakinleş Donald” dedi.

TRUMP AYNI CÜMLELERİ GRETA İÇİN KULLANMIŞTI

ABD Başkanı Donald Trump, 16 yaşındaki iklim aktivisti Greta Thunberg’in Time dergisi tarafından “Yılın Kişisi” seçilmesini “gülünç” olarak nitelemiş,Twitter hesabında konuyla ilgili paylaştığı mesajda, “Çok gülünç. Greta önce öfke kontrolü sorunuyla başa çıkmalı, sonra bir arkadaşıyla eski usul güzel bir filme gitmeli. Sakin ol Greta, sakin ol.” ifadelerini kullanmıştı.

 

Evrim Hüsem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER