'Su Dolum Tesisi' İçin Taksitle Arazi Satışı

Malatya Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından Doğanşehir ilçesinde Erkenek bölgesinde “İmalathane Tesis Alanı (Su Dolum Tesisi)” adı altında 4 arsayı taksitle satışa çıkartıldı.

'Su Dolum Tesisi' İçin Taksitle Arazi Satışı

Malatya Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğüne bağlı Doğanşehir Milli Emlak Şefliği tarafından yayımlanan ilana göre; Doğanşehir ilçesine bağlı Kınalıtaş Mahallesinde tamamı hazineye ait olan 4 arsa “İmalathane Tesis Alanı (Su Dolum Tesisi)” adı altında satışa sunuldu.  

Erkenek bölgesine yakın alanda bulunan  ve toplam büyüklüğü 31 bin 482 metrekare olan 4 arazi için toplamda 1 milyon 255 bin TL muhammen bedel kondu.  

Satış ilanın da “Satışı yapılan taşınmazların talep edilmesi halinde 4706 sayılı Kanunun 5. maddesine göre satış bedelleri taksitle de ödenebilir. Taksitle ödeme halinde, satış bedelinin en az dörtte biri peşin, kalanı en fazla iki yılda ve taksitlerle kanunî faizi ile birlikte ödenir.” denildi.4 arsa ayrı ayrı satışa sunulacak ve ihalenin 23 Mart 2022 tarihinde Açık Teklif Usulü ile Doğanşehir Kaymakamlığı hizmet binasının 1. katında bulunan Kaymakamlık toplantı salonunda yapılacak. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER