Narlıdere’nin Temizlik Avcıları işbaşında

Yerel seçimlerden bu yana temizlik konusunda önemli adımlar atan Narlıdere Belediyesi, küçük yaşta bilinç oluşturmak ve farkındalık yaratmak için okulları da temizlik kampanyasına dahil etti. Belediye Başkanı Ali Engin, İlhan Onat İlkokulu öğrencileri ile birlikte, Yukarıköy’de temizlik çalışması yaptı.

Narlıdere’nin Temizlik Avcıları işbaşında

Narlıdere Belediyesi, yerel seçimlerden bu yana temizlik konusunda sürdürdüğü çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Hem küçük yaşta temizlik bilincini geliştirmek hem de farkındalık yaratmak adına ilçe sınırlarındaki okullar da temizlik kampanyasına dahil edildi. İlk çalışma, İlhan Onat İlkokulu öğrencileri ile birlikte Yukarıköy’de yapıldı. Narlıdere’nin Temizlik Avcıları, Başkan Ali Engin’in de katıldığı etkinlikte, çöpleri tek tek toplayarak ‘çevremizi temiz tutalım‘ mesajı verdi.

'ÇEVREMİZİ TEMİZ TUTALIM' MESAJI VERİLDİ

Hem küçük yaşta temizlik bilincini geliştirmek hem de farkındalık yaratmak adına ilçe sınırlarındaki okullar da temizlik kampanyasına dahil edildi. İlk çalışma, İlhan Onat İlkokulu öğrencileri ile birlikte Yukarıköy'de yapıldı. Narlıdere'nin Temizlik Avcıları, Başkan Ali Engin'in de katıldığı etkinlikte, çöpleri tek tek toplayarak 'Çevremizi temiz tutalım' mesajı verdi.

İZMİR’İN EN TEMİZ İLÇESİYİZ

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, "Yerel seçimlerden bu yana en önem verdiğimiz konu temizlik. Kadınların başı çektiği bir temizlik ordusu oluşturduk. Sokaklarımızı her gün pırıl pırıl yapıyoruz. Bu çalışmalar sonunda, iddia ediyorum ki şu an İzmir'in en temiz ilçesiyiz. Emek veren tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şimdi, çocuklarımızı da bu sürece dahil ettik. Artık onlar da birer temizlik avcısı" dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2019, 06:14

Evrim Hüsem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER