Çevreye duyarlı Belediyeler iş başında !

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe ile Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka sahilinde çekirdek kabuklarının yerlere atılmasını önlemek ve temiz bir çevre için farkındalık yaratmak amacıyla, vatandaşlara kese kağıdı dağıttı.

Çevreye duyarlı Belediyeler iş başında !

Bostanlı sahil bölgesinde gerçekleştirilen etkinlik, dün akşam Balıkçı Barınağı'ndan başladı. Organizasyona Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe ve Başkan Cemil Tugay ile birlikte, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi'nin bürokratları, zabıta ve temizlik ekipleri de katıldı. Sahilde oturan vatandaşlara çekirdek ve kuruyemiş atıkları için kese kağıtları dağıtılırken, çevre kirliliğine karşı duyarlılık çağrısı yapıldı.

Daha temiz bir çevre için her bireye sorumluluk düştüğünü vurgulayan Başkan Tugay, "Çevre bilincini güçlendirmek amacıyla düzenlediğimiz bu etkinliği, gelecek hafta da Alaybey sahilinde gerçekleştireceğiz. Bir yandan da sosyal medya üzerinden, sahilimizin ve çevremizin temiz tutulması için çağrılarımızı sürdüreceğiz. Bir sonraki aşamada cezai yaptırımlarımız olacak" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe de daha sağlıklı bir kent ve daha temiz bir çevre için işbirliği içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2019, 00:28

Evrim Hüsem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER